Bomässa i Alingås

Idag var andra dagen av Alingsås tredagars Bomässa. Vad det är kul att stå på mässa, man får träffa så många härliga människor och få berätta om sitt livsintresse och hur vi jobbar som trädgårdsdesigner.

Trädgårdslust på Bomässan i Alingsås

Vi vill verkligen inspirera människor till att tycka att trädgården och trädgårdsarbetet är kul, avkopplande och lustfyllt. Har man en trädgård är det ju en klar fördel om man trivs i den och inte bara ser den som jobb, jobb,jobb och måsten. Man vill ju gärna ha lite trevliga sittplatser och lite gräs. Nu är det trendigt igen att odla sina egna grönsaker och örter, man odlar sin hälsa ekologiska vitaminer i kombination med lite motion – kan det bli bättre. Har man inte plats kan man använda våra trevliga odlingspåsar och ha sina ”trädgårdsland” på balkongen eller altanen. En annan kul grej med mässan är ju att man får en chans att visa upp alla saker vi har i vår e-handel så alla som vill kan få känna handspadens tyngd, doften av tvålarna, se på Evas vackra keramikblommor, klappa och känna på de fina bronshundarna och katterna kanske låta en av de små söta fontängrodorna få följa med hem. Men pionstöden kommer inte förrän nästa vecka så dem kunde vi inte ta med – det var kanske tur för de går åt som smör i solsken, vi måste nog beställa fler innan vi fått den första sändningen och ändå beställde vi 4 ggr så många som förra året! Jättekul att så många har upptäckt dem de är verkligen fina och funkar jättebra!