Blå Nunnört

Vill bara visa mina Blå Nunnört, dom skall vara svårodlade men hemma hos mig strax utanför Alinsås växer dom som ogräs. Det är ju så med växter att om dom bara trivs så är dom inte svårodlade.

Blå NunnörtBlå NunnörtBlå NunnörtJag har haft en skön sommar hittills, det har ju blivit varmt i sjön så fast det inte är full sol så är det skönt med ett dopp.
Nu går det utmärkt att plantera och flytta om växter, det är också dax att klippa äppelträden (JAS) dessa månader eftersom äppleträden inte skjuter så mångavattenskott som om man klipper dom på vårvintern. Det börjar också att bli utförsäljningar på plantskolor så håll kollen på växter som du vill ha dom kanske är nedsatta. Växterna kanske inte ser så jättefina ut men är de inte vissna och har ett bra rotsystem så kommer dom att vara fina till våren.